blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

Miksi kuvaukseen varataan aikaa?

Tavallisesti newbornkuvaus kestää 2-4h. Miksi kuvaukseen varataan aikaa useampi tunti? Haluan, että kuvauksessa on kiireetön fiilis. Koska vauva määrää kuvauksen tahdin niin on varauduttava pidempään ruokailutaukoon, sylittelyyn ja edettävä vauvan temmossa. Niin kuin meissä aikuisissakin, myös vauvoissa on eroja jo ihan pienestä. Toisilta löytyy temperamenttia enemmän, toisilta vähemmän, toiset nukkuvat paikasta ja ajasta välittämättä, toiset taas vaativat sen tutun ympäristön unilleen (turvakaukalo, oma sänky, vaunut, vanhempien syli…) ja toiset tankkaavat tehokkasti 10 minuutissa masun täyteen kun taas toiset nautiskelevat, ottavat aikansa ruokailulleen. Ja sen mukaan mennään! Mun luo tullessaan ei tarvitse huolehtia, että mitä jos vauva ei suostukaan kuviin. Koskaan tämän 6 vuoden aikana ei ole tarvinnut ketään asiakasta kuvitta jättää. Kerran tosin pyysin äitiä tulemaan parin päivän päästä uudestaan, sillä vauva olisi halunnut olla hänen rinnalla tauotta ja kun he sitten tulivat uudelleen, saatiin kuvat otettua tunnissa – vauvalla taisi olla todellinen tankkauspäivä menossa. Eräällä toisella vauvalla oli kovasti masuvaivoja ja ilmaa vatsassa – se häiritsi pientä totta kai. Mulla on studiossa luomu kookosöljyä, jota käytän vauvahieronnassa ja saatiin jo kertahoidolla ilmaa vapautumaan ja vauva rentoutumaan (kyllä, olen saanut koulutuksen pariinkin otteeseen: jo esikoisen ollessa vauva ja sittemmin Organic Spiritillä ihanan Kati Löfmanin opissa).  Nyt mitä enemmän kokemusta on kertynyt, sitä vähemmän kuvistani pystyy päättelemään onko kuvaus ollut ”haastava” vai ei. Ei siis stressiä siitä miten vauvan kanssa kuvaus sujuu – hän on täällä ammattilaisen käsissä joka osaa ja haluaa kuunnella heitä.

Tämä ihanuus alla olevissa kuvissa. Osaatteko sanoa miten kuvaus hänen kanssaan sujui? Kuvia heidän galleriaan tuli 38 + joitakin mustavalkokuvia.

Äidin mekko: Mamalicious

0 kommenttia
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

    seuraa @lauraschneiderphotography

    hello@lauraschneider.fi

    045 136 0053

    helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu