blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

Mallihaku | vastasyntyneen kuvaus

Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut osallistuvani vastasyntyneen kuvausta käsittelevälle kurssille ja nyt lokakuussa se on vihdoin mahdollista. Olen todella innoissani tästä vaikkakin tiedossa on hurjan kiireinen kuukausi! Tarvitsen kurssin tehtäviä varten muutamia malleja ja nyt teillä on hyvä tilaisuus saada vastasyntynyt pienokaisenne ikuistettua kauniisiin, laadukkaisiin kuviin.

Etsin kuvaukseen vauvoja, jotka ovat 7.10. – 4.11. välisenä aikana 5-10 päivän ikäisiä. Kaksoset ovat myös tervetulleita.

Koska hakijoita on tulee yleensä reilusti, pyydän kaikkia hakijoita täyttämään alla olevan lomakkeen. Lukekaa ja täyttäkää alla oleva hakulomake huolellisesti ja lähettäkää se minulle klikkaamalla alareunassa olevaa Lähetä painiketta. Käyn läpi hakemukset ja valitsen joukosta parhaiten sopivat ehdokkaat, varausjärjestyksessä.

Kyseessä on mallihaku, joten kuvauksesta ei veloiteta mitään. Asiakas saa kuvauksesta 5 valmista kuvaa digitiedostona. Lisäkuvia tai tulosteita voi ostaa lisähintaan.

Sijainti: LSP studio Helsingin Kampissa

P.S. Mikäli vastasyntyneen kuvaus ei ole teille ajankohtaista juuri nyt, vinkatkaa ihmeessä tutuille joita tämä saattaisi kiinnostaa.

LISÄYS: Haku on päättynyt! Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille – hakemuksia tulikin runsaasti!

Hakemuksen lähettäneet: palaan asiaan sähköpostitse.

0 kommenttia
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

    seuraa @lauraschneiderphotography

    hello@lauraschneider.fi

    045 136 0053

    helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu