miten valmistautuaOur Team

Olen niin iloinen, että valitsitte minut tänä vuonna kuvaamaan teidän aarteenne. Odotan tulevaa minikuvauspäivää innolla ja ajattelinkin kertoa hieman mitä kuvaus pitää sisällään ja miten siihen voi valmistautua. Studion osoite on Lapinlahdenkatu 23 b, Helsinki. Kun olette saapuneet sisäpihalle, minulle voi soittaa 0451360053, niin tulen avaamaan ulko-oven ja pääsette sisään studiolle. Ajat on jaettu 30min jaksoihin ja tämä aika pitää sisällään saapumisen, mahdollisen vaatteiden vaihdon, kuvaamisen sekä lähtemisen (itse kuvien ottamiseen menee noin 20 min). Studiolla ei ole varsinaista odotustilaa niin pyytäisin ettette saavu paikalle etuajassa, jotta edellinen asiakas on ehtinyt poistumaan ja olen saanut studion siistittyä teitä varten - saavuttehan siis vasta kun teidän oman kuvausvuoronne aika alkaa.

 

On hyvä huolehtia, että lapsi on syönyt ja levännyt ennen kuvauksen alkamista. Mukaan voi halutessaan ottaa rusinoita tai muuta pientä naposteltavaa. Kun lasta (lapsia) kuvataan yksin, niin jos kameran luona tapahtuu liikaa niin että lapsen huomiota yrittää saada niin kuvaaja kuin vanhemmatkin ja hauskuutusta tulee joka suunnasta, voi lapsi hämmentyä tilanteesta eikä ole varma mitä tehdä ja mihin katsoa. Jos lapsi ujostelee kovasti, pyydän vanhempaa olemaan lähellä, mutta niin että lapsen huomion saisi kiinnitettyä yhteen asiaan kerralla.

 

Ehdimme halutessanne kuvaamaan kahdella taustalla kuvauksen aikana. Taustoina ovat raikas valkoinen sekä tunnelmallinen, rouhea puu.

 

Studioltani löytyy runsaasti erilaisia asuja, jotka ovat vapaasti teidän käytettävissänne. Koska keskityn vauva- ja taaperokuvaukseen niin asut ovat pääasiassa kokoa 68-86, mutta ihan muutama 92-98 koon vaihtoehto löytyy myös. Asut toimivat kauniisti kuvauksissa käytettävien taustojen kanssa sekä sopivat siihen fiilikseen mikä kuvissani on. Ne eivät vie huomiota pois itse kuvattavasta, mutta toimivat kokonaisuudessa harmonisesti. Monissa galleriani kuvissa näette lapsilla studion vaatteita päällä, joten niistä saa vähän vihiä asujen tyylistä. Kuvauksen aikana on usein mahdollista vaihtaa asua kerran (riippuen kuvattavien määrästä), eli voimme kuvata kahdella eri asulla. Omissakin vaatteissa voi ilman muuta tulla - suosittelen välttämään kuvissa liian suuria headwrappeja, kuviollisia sukkahousuja ja sukkia (niin että sukan pohjat näkyvät kuvissa, yleensä suosin paljaita varpaita kuvissa) tai liian suuria kokonaisuuksia eli paljon kerroksia, jolloin lapsi jää vaatteidensa varjoon. Less is more! Mikäli haluatte hyödyntää studion vaaterekkiä, niin otan esille teidän koossa olevia vaihtoehtoja ennen saapumistanne ja ehdimme katsoa valikoimaa läpi ennen kuin alamme kuvaamaan. Merkkejä ovat mm. Jamie Kay, Zara, Mainio, Cora & Violet, My Darling Emma...

 

Tästä linkistä pääsette kuvauksen varauslomakkeeseen. Täyttäkää ja lähettäkää tämä minulle ennen kuvaustanne, niin saan kaikki tarvittavat tiedot ylös. Mikäli mieleesi tulee mitään kysyttävää tulevasta kuvauksestanne, laita minulle meiliä tulemaan ja autan mielelläni.

seuraa @lauraschneiderphotography

hello@lauraschneider.fi

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu