monakatselen kuvia
ziljoonatta kertaa. tippa
linssissä kerta
toisensa
jälkeen.
monakatselen kuvia
ziljoonatta kertaa. tippa
linssissä kerta
toisensa
jälkeen.
perheiden kertomaaasiakkaiden kokemuksia
SanniLauran ottamat kuvat pienestä vastasyntyneestämme ylittivät odotukset. Niin kauniita! Lauralla on loistava visio ja upea toteutustapa. Vastasyntyneen kuvauksessa tunnelma oli ihanan rentouttava myös äidille. Kiitos vielä, Laura!
KirsikkaVastasyntyneen kuvaukset Lauran kanssa onnistuivat hienosti. Minulla ei ollut erityisiä toiveita kuvausten suhteen, mutta Laura toteutti aivan ihania otoksia. Meille syntyi kevätvauva ja Laura toi kuviin mukaan muun muassa tulppaaneja mikä oli ihana yllätys ja sopi sesonkiin! Hieman jännitin kuvauksiin tuloa alkuun, vauvaltamme kun tuota temperamenttia löytyy. Kuvaukset sujuivat kuitenkin erittäin hyvin, vauva oli rauhallinen koko kuvausten ajan. Ei ollut pienintäkään huolta siitä etteikö vauva olisi hyvissä, huolehtivaisissa käsissä. Voin lämpimästi suositella Lauraa, upean lahjakas nainen!
LauraLaura on valokuvaaja, joka käsittelee vauvoja lempeästi ja kokeneesti varmistaen joka vaiheessa vauvan hyvän olon. Ja miten ihmeellisen kauniita kuvia Lauran ammattitaidolla saakaan itselleen! Studio on lämmitetty ja rauhallinen, vauvan ja vanhempien erilaiset tarpeet on otettu ihanasti huomioon koko kuvauksen ajan. Voin lämpimästi suositella.
MiiariittaEhkä maailman paras ”minien” kuvaaja!
En voi muuta kuin ihmetellä sitä tuuria, mikä mulle kävi kun bongasin KaksPlus -lehdestä artikkelin hänestä ja tartuin luuriin. Oli huhtikuu 2017, mutta onnistuin saamaan vielä ajan syyskuun loppuun. Huippuammattilaisen otteita ihailtiin sitten tosi toimissa Newborn- kuvauksessa. Vielä enemmän kuvasaldoa! Nyt puolivuotiskuvia silmäillessäni en voisi enempää oikeasti toivoa kuvilta. Ei liikaa, ei liian vähänkään. Kaikkea juuri sopivasti ja kuvattavaa mukaillen. Ei mulla muuta. Jos etsit juuri sitä oikeaa kuvaajaa. Olet jo löytänyt. Laura Schneider.
IdaLaura saa kahlittua kuviinsa kerta toisensa jälkeen sen äärettömän rakkauden, minkä sielu saa kokea ensimmäistä kertaa tullessaan äidiksi ja isäksi. Sen pienen uuden elämän hauraan täydellisyyden erityisen ainutlaatuisina ensimmäisinä päivinä, tässä hänelle vielä tuiki tuntemattomassa uudessa maailmassa. Kuvat tulevat apuun juuri siinä kohtaa missä sanat eivät riitä. Itse kuvauksiin tuleminen matkan takaa on ollut hieno molemmilla kerroilla, jopa hiukan retriittimäinen kokemus. Se on ollut itselleni ensimmäinen kerta kun synnytyksen jälkeen olen saanut laittautua hyvällä syyllä kauniiksi rauhallisessa ja lämpimässä, kohtuäänien täyttämässä studiossa. Samalla kun itse olen saanut pienen hengähdyshetken vauvanhoidosta, pienokaiseni on saanut nauttia Lauran hellästä käsittelystä. Täydellistä! Suosittelen lämmöllä! Se, että Laura teet tätä työtä on suuri lahja kaikille meille, jotka pääsemme tavalla tai toisella upeita töitäsi todistamaan. Kiitos.
P.S. Pakko vielä mainita, hiukan huvittavana yksityiskohtana, että tämä vauvakuvaus on ollut niin tärkeä asia minulle, että Laura on ollut molemmilla kerroilla ensimmäinen, joka on saanut tiedon raskauksistani.
JennaAivan ihana Laura saa ikuistettua niin supersuloisia vauvakuvia. Kuvauspäivä on uneliaalle pikkuiselle mieluinen Lauran käsittelyssä, mutta niin myös vanhemmille. Studion lämmössä ja rauhallisessa kohinassa rentoutuu aivan varmasti! Suosittelen lämpimästi Lauraa vauvakuvaajana!
Töitäni ovat julkaisseet
seuraa @lauraschneiderphotography

hello@lauraschneider.fi

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu