Aika vastasyntyneen kuvaukseen varataan hyvissä ajoin jo odotusaikana. Kalenteri täyttyy usein kuukausiksi etukäteen, joten varaathan kuvauksen riittävän aikaisin, jotta saamme teidänkin pienokaisen mahtumaan kalenteriini.VARAA AIKA
VAUVALLESI
JO NYT

HINNASTO JA KUVAPAKETIT – VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Vastasyntyneen kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta + kuvapaketin hinnasta. Kuvausmaksu maksetaan usein kuvausta varatessa tai viimeistään loppulaskun yhteydessä. Kuvausmaksu kattaa itse kuvauksen, studion laajan rekvisiitta- ja vaatevalikoiman käytön, sekä huolella viimeistellyn, salasanalla suojatun nettigallerian kuvistanne. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja, kuvatuotteita, eikä velvoita ostamaan kuvapaketteja toteutuneen kuvauksen jälkeenkään.

Valittavissanne on kolme eri kokoista kuvapakettia. Kuvapaketti 03 on niin sanottu minikuvaus ja ainoa paketeista mikä päätetään etukäteen jo ennen kuvausta (kuvat saatte silti valita galleriastanne itse). Kuvapakettien 01 ja 02 välillä voi päättää vasta valmiit kuvat nähtyään. Bonus -kuvapaketti on odotusajankuvaus, mikä on tarjolla ainoastaan vauvakuvausasiakkailleni. Siitä ei veloiteta kuvausmaksua erikseen, vaan Bonus -kuvapaketin hinta veloitetaan sellaisenaan kun olette nähneet ja valinneet kuvat.

Ostamanne kuvat toimitetaan digitiedostoina. Saatte käyttöoikeuden teettää kuvista rajattomasti valokuvatuotteita yksityiskäyttöön. Meillä on lisäksi upea, uniikki valikoima kuva-albumeita, canvastauluja, fine art printtejä ja kauniita puisia tauluja joko kehyksillä tai ilman. Näistä on mallit nähtävillä studiolla.

KUVAUSMAKSU 150€*

620€2-4h kuvaus
3-4 asetelmaa
sisältää sisarus/perhekuvat
kaikki ~30 kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
Kohti pilviä01.
480€2-4h kuvaus
3-4 asetelmaa
sisältää sisarus/perhekuvat
10 valitsemaanne kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
Onnellinen kettu02.
200€1h kuvaus
1-2 asetelmaa
(ei sisällä sisarus/perhekuvia)
5 valitsemaanne kuvaa
digitiedostoina
kuvien toimitus nettilinkkinä
Pikku tipunen03.
200€45min odostusajankuvaus
studion laaja mama wardrobe
10 valitsemaanne kuvaa
kuvien toimitus nettilinkkinä

*tästä ei veloiteta 150€ kuvausmaksua*
odotuksen onneabonus

*Kuvausmaksu ei ole palautettavissa. Mikäli odotusaikana sattuisi jotain ikävää, tai vauvan synnyttyä sairaalassaoloaika venyisi viikkoihin eikä kuvausta voida tehdä, niin silloin maksu toki palautetaan takaisin. Mikäli vauva syntyy ennenaikaisena, kuvaus voidaan tehdä alkuperäisen lasketun ajan tienoilla kun vauva on jo kotiutunut sairaalasta ja paino lähtenyt nousuun. LSP pidättää oikeuden muutoksiin hinnastossa. Kuvapaketit laskutetaan varaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Mahdolliset lisätilaukset ja kuvatuotteet laskutetaan tilaushetkellä voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

seuraa @lauraschneiderphotography

hello@lauraschneider.fi

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu