blogiVIIMEISIMMÄT LSP UUTISET JA KURKISTUS TUOREIMPIIN KUVAUKSIIN

kaksi yhden hinnalla

odotatko kevät- tai kesävauvaa? oletko harkinnut odotusajan kuvausta tai ehkäpä vastasyntyneen kuvausta? laura schneider photography tarjoaa nyt loistavan mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi. kaikille jotka varaavat vastasyntyneen kuvauksen 15.2. – 14.3.2013 välisenä aikana, saavat odotusajan kuvauksen kaupan päälle. eli maksat vain vastasyntyneen kuvauksesta, mutta saat 2 kuvausta! odotusajan kuvaukseen sisältyy 1h kuvaus ja 10 valmista, korkearesoluutioista kuvaa. tarjous koskee sekä newborn basic että newborn luxury paketteja.

hyötyäkseen tarjouksesta varaus tulee tehdä 15.2.-14.3.2013 välisenä aikana, mutta kuvaukset sovitaan raskausviikoille 30-36 ja vastasyntyneen kuvaus vauvan ollessa alle 2 viikon ikäinen. tarjouksia 1 per asiakas – kahden eri asiakkaan kuvauksia ei voi yhdistää tarjoukseen.

voit nähdä hinnaston täältä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä. mikäli haluat lisätietoa liittyen tarjoukseen tai kuvaukseen, tai haluat varata kuvauksen, klikkaa yllä olevaa ’varaa kuvaus’ linkkiä.

1 kommentti
Kommentti

Sähköpostiasi ei koskaan julkaista tai jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

seuraa @lauraschneiderphotography

hello@lauraschneider.fi

045 136 0053

helsinki, espoo, vantaa, pääkaupunkiseutu